Vivere Bene

Italiaanse kookworkshop

Vindt u het ook zo speciaal om met vrienden, familie of collega’s mee te doen aan een Italiaanse kookworkshop? Maak uw eigen Italiaanse maaltijd in onze gezellige keuken in Apeldoorn. Wij organiseren Italiaanse kookworkshops voor groepen van 8 tot 14 personen op onze thuislocatie of voor meerdere personen op een locatie elders. Wij zorgen voor heerlijke Italiaanse ingrediënten, een ruime keuken en een gezellige Italiaanse sfeer. Kortom, de Italiaanse kookworkshop is het ideale recept voor een geslaagde avond!

Wij zetten traditioneel verse Italiaanse ingrediënten klaar, geven aanwijzingen en assisteren waar mogelijk. We stemmen van tevoren met de opdrachtgever af welke Italiaanse gerechten de groep wil bereiden tijdens de kookworkshop. Natuurlijk komen we ook met wijnsuggesties.

In de meeste gevallen maken we tijdens de Italiaanse kookworkshop gerechten zoals bruscetta di pomodoro, carpaccio, salade caprese, diverse pasta’s met zelfgemaakte sauzen en volop lekkere vis, vlees en groenten. Als dessert mag de tiramisu uiteraard niet ontbreken. Kortom een veelzijdige en lekkere maaltijd om van te smullen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een kleine kookcursus te volgen waarbij u met uw groep vrienden een keer in de zoveel tijd een aantal nieuwe gerechten leert bereiden.

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze kookworkshops, neem dan telefonisch contact met ons op of via het e-mailformulier op deze website.


Neem contact met ons op

Kookworkshop

Heeft u een vraag?

Vivere Bene
Facebook Vivere Bene

Vivere Bene

Italiaanse catering

Koningstraat 27
7315 HS Apeldoorn

NAAR BOVEN
Vivere Bene © 2015   |   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   |   Inloggen