Bekijk ook Diner 1.
Con Aperativo
OLIVES DI ANTONIO
BRUSCHETTA DIVERSE
(verschillende italiaanse bruschetta’s)
Anti Pasti
INSALATA CAPRESE
(tomaten, basilicum, mozzarella di buffalo)
CARPACCIO DI MANZO
(plakjes vlees op rucula met parmezaanse kaas en pijnboompitten)
CARPACCIO DI SALMONE
(flinter dunne plakjes zalm met een dressing van pistache nootjes)
VITELLO TONNATO
(dunne plakjes kalfsveels met cappertjes, tonijn, artichoke en mayonnaise)
Primi Piatti
PASTA CON PISTACCHIO SICILIANO CON GAMBERETTI
(pasta met een saus van garnaaltjes en pistache nootjes)
INSALATA VERDE
(groene salade met balsamico azijn, pijnboompitjes en tros tomaatjes)
Seconde Piatti
FILETO DI BRANZINO
(filet van zeebaars)
FINOCCHIO ALLA GRIGLIA
(gegrilde venkel)
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
(kalfsvlees met parmaham, salvia en witte wijn)
FAGIOLINI CON AGLIO E POMODORINI
(boontjes met knoflook en kleine tomaatjes)
Desert
GRANDE DESERT
Download als PDF